Corona: pas op bij reis- en annuleringsverzekering!

Corona: pas op bij reis- en annuleringsverzekering!
7 juni 2021 - Uit onderzoek van vergelijkingssite Independer blijkt dat een kwart van de mensen met een annuleringsverzekering zegt deze speciaal af te sluiten vanwege de onzekerheid rondom corona.

Sinds begin dit jaar bieden verzekeraars echter geen dekking meer bij annulering vanwege coronamaatregelen. Een corona-uitbraak zien verzekeraars namelijk niet langer als onvoorzien. Wie al op vakantie is en te maken krijgt met een aanscherping van de coronamaatregelen en daardoor extra kosten moet maken (in verband met quarantaine, test of vervroegde terugreis), moet er rekening mee houden dat kosten lang niet altijd onder de dekking van reisverzekering vallen. Wanneer je zelf corona krijgt kan een reisverzekering nog wel dekking bieden. Per verzekeraar kunnen de vergoedingen flink verschillen!

Kortom: laat u voordat u besluit op vakantie te gaan goed informeren over de dekking van uw reis- en annuleringsverzekering. Check of de kosten die u wilt verzekeren wel binnen de dekking vallen! En vraag uzelf af of u de kosten die voor uw eigen rekening kunnen komen, wel kunt en wilt betalen.

alinea

Bron

date_range Gepubliceerd op 07-06-2021 14:49
person Marketing Adviescentrum van de Graaf
visibility Views: 1186
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren