Disclaimer

Gebruik van deze website

Met het bezoeken van onze website aanvaardt u de volgende voorwaarden:

Uitsluiting aansprakelijkheid 

Adviescentrum van de Graaf besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele geleden schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van deze website. Wij kunnen de foutloze werking of toegankelijkheid van de website en de toegang tot aangeboden diensten niet garanderen en zijn evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het niet kunnen, foutief of niet tijdig ontvangen of verzenden van online gegevens. Ook voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen via links op onze website aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Intellectuele eigendomsrechten 

Alle op deze site voorkomende gegevens, zoals teksten, foto’s en logo’s zijn eigendom van Adviescentrum van de Graaf. Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen persoonlijk gebruik is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Adviescentrum van de Graaf over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.

Virussen 

Adviescentrum van de Graaf kan niet garanderen dat de informatie, software, verwijzingen of links die via deze website toegankelijk zijn, vrij van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten zijn.

Wijzigingen 

Adviescentrum van de Graaf heeft het recht om informatie en voorwaarden op deze website (inclusief disclaimer) te allen tijde te wijzigen.